Service

Met ons nieuwe ‘huismerk’ Abbiamo is onze keukencollectie nog completer dan die al was. Abbiamo biedt met IK, WIJ en SAMEN een keukenconcept dat inspeelt op de behoeftes en levensfase van de consument. Een Abbiamo Keuken is daardoor de ideale keuken voor de zelfbewuste consument, voor het stel dat zojuist hun eerste woning heeft gekocht en voor het jonge gezin dat een gezellige familiekeuken zoekt. In showrooms zie je de prachtigste opstellingen maar wie zegt dat je over tien jaar die opstelling nog net zo prachtig vindt? Daarbij is niets is zo veranderlijk als onze levensloop. De single van nu kan over een aantal jaren wel toe zijn aan een knusse familiekeuken. En het jonge gezin wil misschien als de kinderen wat groter zijn meer design in de keuken.

Voor veel starters is, met name door de prijskaartjes, de drempel van een keukenspeciaalzaak erg hoog. Het Abbiamo concept verlaagt deze drempel en laat zien dat er wel degelijk betaalbare kwaliteit, met een vleugje design verkrijgbaar is bij een keukenspeciaalzaak!

IK - kies voor kwaliteit en betaalbaar design
Ik wist niet dat je bij een keukenspeciaalzaak zo goed kon slagen voor een keuken met alles erop en eraan voor zo’n mooie prijs! Abbiamo Keukens combineert kwaliteit en een strak uiterlijk met een aantrekkelijk prijskaartje. Ik heb lang getwijfeld tussen de strakke rechte keuken of de keuken met ‘kookeilandje’. Uiteindelijk werd het de laatste optie. Deze keuken voldoet aan al mijn wensen en biedt alle luxe die ik in mijn eenpersoonshuishouden verlang. Dat maakt het zo’n fijne keuken en het oogt ook nog eens lekker fris en trendy. Niet alleen sta ik met plezier te koken, deze keuken verhoogt ook de waarde van mijn appartement. Een prima investering!

WIJ - willen nu iets goeds maar straks wat anders
We hebben net ons eerste huis samen gekocht, wat voelt dat rijk! Hoog op ons verlanglijstje stond een mooie en praktische keuken. Die hebben we gevonden! Onze Abbiamo Keuken is praktisch en compleet en heeft precies de warme en gezellige uitstraling die we zochten. Er waren meerdere opties mogelijk, maar uiteindelijk hebben we voor deze keuken gekozen. De sfeervolle fronten en het werkblad zijn helemaal perfect. Daarnaast past deze keuken ook nog eens prima binnen ons budget, waardoor er genoeg financiële ruimte overblijft om samen leuke dingen te ondernemen. We verheugen ons nu al op de etentjes met vrienden, want zo’n nieuwe keuken verhoogt zeker het kookgenot.

SAMEN - kiezen we voor praktisch en comfort
Onze keuken is het hart van de woning. Een sfeervolle gezellige plek waar de kinderen kunnen spelen, waar heerlijk gekookt kan worden en waar samen eten. Een echte familiekeuken dus. We hebben gekozen voor de keuken met de meer klassieke uitstraling. Dankzij de sfeervolle fronten, een royale koelvriescombinatie en een magnetron, voldoet deze keuken aan alle wensen van een jong gezin. Dat geldt ook voor wat betreft de kosten. Met opgroeiende kinderen is het leven al duur genoeg, een Abbiamo Keuken past dan ook perfect binnen jullie budget.


 

9 Abbiamo zekerheden:
- 5 jaar garantie - Uitgebreide collectie - Milieuvriendelijk
- Kasten gemonteerd - Volledig uittrekbare laden - Altijd demping op laden en scharnieren
- Extreem vochtbestendig - Duitse kwaliteit met Italiaans design - Zeer aantrekkelijk geprijsd

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Voor u betekent dit dat u risicoloos kunt kopen, de CBW-garantieregeling is namelijk van toepassing op uw aankoop. CBW-erkenning veel maar voornamelijk betekent het zekerheid voor onze klanten. Belangrijke regels over bijvoorbeeld (aan)betalen, annulering, levertijd, levering en garantie zijn allemaal beschreven.


Klik hier om de CBW-voorwaarden te downloaden.


Een boek vol
keukeninspiratie

Unieke voordelen

 • Ruime vakkennis,
  keukenspeciaalzaak
  sinds 1975

 • Begeleiding van A tot Z
  en altijd maatcontrole
  bij u thuis

 • Een kwestie van
  vertrouwen: wij vragen
  geen aanbetaling

 • 5 jaar garantie en
  10 jaar garantie
  op de montage

 • Ontwerp, inmeten
  en monteren door
  ervaren specialisten

 • Garantie op de
  complete keuken
  en de installatie

 • Trendsettend
  in plaats van
  trendvolgend

 • CBW waarborg,
  dus bij ons kunt u
  risicoloos kopen