Onze showroom

Bij Keukencentrum Uniek bent u aan het goede adres voor een ruime dosis keukeninspiratie. Wij leveren al sinds 1975 complete en exclusieve keukens van nationale en internationale kwaliteitsmerken. In onze showroom staan meer dan 30 verschillende keukens, volledig ingericht, opgesteld. Een kopje koffie staat altijd voor u klaar en voor de kinderen is er een speelhoek aanwezig. Ook kunt u, passend bij uw keuken, een keuze maken uit een mooie collectie wand- en vloertegels. De medewerkers van ons hechte team vertellen u er graag alles over.

Informatieve toonzaal
Al vele jaren weten wij het vertrouwen te winnen van talrijke bewuste keukengebruikers. En nog steeds werken wij met hart en ziel aan ons product. Dit vindt u terug in onze informatieve toonzaal. Een heleboel individuele en praktische oplossingen zijn bij ons in de showroom al standaard ingebouwd.

Vriendelijke en persoonlijke ontvangst
Want er is niets belangrijker dan uw exacte wensen te leren kennen. Alleen dan kunnen wij u optimaal adviseren. Alle verschillende mogelijkheden nemen wij uitgebreid met u door. Daar waar het gaat om werkbladen, elektrisch koken of op gas, koelen en vriezen, wel of geen magnetron. U kunt kiezen uit verschillende merken en prijsklassen.

Ruime keuze
In onze showroom staan een groot aantal keukens overzichtelijk en inspirerend gepresenteerd. Onze adviseurs bieden u uitgekiende oplossingen aan, exact aangepast aan uw budget en uw wensen. Bij de planning en advisering van uw keuken maken wij gebruik van de modernste technieken. Middels onze computer kunt u zich een uitstekend beeld vormen hoe uw keuken er straks uit zal zien. En als u wilt kunnen wij uw keuken uitprinten, zodat u er in alle rust over kunt nadenken.

Stipte levering
De levertijd van uw keuken wordt uiteraard afgestemd op uw wensen. Wij komen deze afgesproken levertijd na!

Perfecte montage
Aan uw keuken werken uitsluitend eersteklas monteurs. De montage van een keuken is heel nauw werk. Wie hierin geen specialist is zit er al gauw een centimeter naast. Knoeiwerk kan wellicht weer weggewerkt worden, maar dat hebben wij niet nodig: wij plannen alles op de millimeter nauwkeurig.

Uitstekende service
Mocht er onverhoopt toch iets aan uw keuken ontbreken, onze service eindigt niet bij de voordeur. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit, die wij voor jaren kunnen garanderen. Ook na levering en montage staan wij voor uw klaar!

Tegels
Ook bij uw keuken kunt u bij ons wand- en vloertegels uitzoeken. Wij hebben verschillende merken, met hun eigen specialiteiten.       


Een boek vol
keukeninspiratie

Unieke voordelen

 • Ruime vakkennis,
  keukenspeciaalzaak
  sinds 1975

 • Begeleiding van A tot Z
  en altijd maatcontrole
  bij u thuis

 • Een kwestie van
  vertrouwen: wij vragen
  geen aanbetaling

 • 5 jaar garantie en
  10 jaar garantie
  op de montage

 • Ontwerp, inmeten
  en monteren door
  ervaren specialisten

 • Garantie op de
  complete keuken
  en de installatie

 • Trendsettend
  in plaats van
  trendvolgend

 • CBW waarborg,
  dus bij ons kunt u
  risicoloos kopen